FaZe – Could9 i ELAGUE CS:GO Invitational 2019

  • Båda har startat 2019 svajigt
  • FaZe är favoriter
  • Tveksam start för Jordan ’Zellsis’ Montemurro i C9

FaZe vs Cloud9 blir fredagens höjdare

Idag drar ELEAGUE CS:GO Invitational igång och första riktiga chans i år för FaZe att ta hem ett event.

När laget med GuardiaN och olofmeister i spetsen är i form är dom i den absoluta världstoppen (en snabb blick på lagets placeringar under dom senaste årens event bekräftar detta såklart). Med en svag inledning av 2019 kommer FaZe senast från två smärtsamma förluster mot Ghost och en vinst mot Luminosity under iBUYPOWER Masters. Det är inga galna siffror man förlorar med utan det är mer det faktum att förväntningarna är högre. Enligt rain fanns det anledningar till det dåliga resultatet med alltifrån tekniskt strul till utrymning pga säkerhet. Alltså inte optimalt och han säger att man kommer vara väl rustade inför kommande event.

Det tar alltid tid att spela ihop ett lag. När man valde att bänka karrigan och ta in AdreN i början av året som följd av lagets dåliga prestation under den andra halvan av 2018 så hoppas laget på att vara på banan inom kort igen. AdreN tillför en hel del erfarenhet och jag tror att det här kan bli riktigt bra.

C9 med nyförvärv

Även C9 har ett nyförvärv i Jordan ’Zellsis’ Montemurro, som kunde ha fått en bättre start. Man får ge honom att dom mött Fnatic x2 och Astralis och det tar såklart en tid att anpassa sig, men hittills finns det många frågetecken. Jag skrev mer om C9 för några dagar sen inför mötet med Fnatic och att dom skulle få det tufft och jag tror att det blir samma sak här.

FaZe är ett nummer för stort och har allt att vinna ikväll.

Speltips:

Tips: FaZe – Cloud9

Liga: ELEAGUE CS:GO Invitational 2019

Units: 3/5

Odds: 1.57(Bet365)


Tips: FaZe Vinner Eventet

Liga: ELEAGUE CS:GO Invitational 2019

Units: 3/5

Odds: 2.00(Bet365)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *