Fnatic ställs mot Cloud9 i deras öppningsmatch

Fnatic – Cloud9. Men först till gårdagen. ENCE gjorde vad dom skulle mot Valiance igår, men precis som jag sa så blev det tajtare än vad många trott på förhand. 2-1 och vidare för ENCE, nu väntar North i nästa match för finnarna.

Fnatic blir dagens höjdpunkt

Både JW och Krimz har gått ut i media senaste veckan och förklarat hur välmående organisationen äntligen är efter ett minst sagt turbulent 2018. Under slutet av året föll dom sista bitarna på plats, twist och CS:GOs motsvarighet till Mbappé, Brollan, kom in i laget och harmonin här äntligen fallit på plats och det visade sig även i resultatet, 8 raka segrar, bland annat en vinst senast i Dubai och ett starkt momentum just nu.

Vi har en team feeling som vi nog aldrig haft förut, vi klickar otroligt bra och det känns verkligen som att vi är en liten familj nu, vilket inte riktigt varit fallet innan

JW, Fnatic

Cloud9 har det desto tuffare. Man har 4 vinster senast 10 och är ett betydligt större frågetecken. Många underpresterande spelare och svenska in-game leadern Golden som anslöt i Augusti har gått inaktiv men kan inte heller lämna laget. I hans ställe har man tagit in en tryout i Jordan ’Zellsis’ Montemurro, säger det namnet dig något? Spelaren är hämtad från Swole Patrol och har inte spelat på i närheten av den här nivån innan. Jag tror att Cloud9 har en smått skakig tid framför sig innan allt faller på plats igen.

Även om eventet inte är en Major så har Cloud9 alldeles för många frågetecken. Samtidigt som Fnatic har en stor anledning att vinna detta för att behålla momentum inför den stundande Majorn. BO1 är såklart inte optimalt men håller Fnatic betydligt högre här.

Speltips:

Tips: Fnatic ML

Liga: iBUYPOWER Masters 2019

Units: 3/5

Odds: 1.57(Bet365)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *