Astralis Vinnare x2 under iBUYPOWER och IEM Katowice 2019

  • Astralis är obesegrade i 14 raka
  • FaZe är 1-9 senaste 10 matcherna
  • Astralis vann 13 av 14 matcher mot Liquid under 2019

Astralis får en perfekt start på året i och med iBUYPOWER masters

Årets första event för Astralis och det är viktigt för danskarna att hålla segersviten uppe. Astralis har som alla vet varit dominanta i slutet av förra året. Dom senaste 14 matcherna har man gått obesegrad trotts att man mött i princip bara världslag.

Ska vi vara ärliga så hamnade Astralis på den lätta halvan med Cloud9, compLexity och Fnatic. Det är självklart inga dussingäng men danskarna ligger just nu en nivå över. Det är snarare på den andra halvan dom(läs: den) riktiga utmanarna återfinns.

Liquid är på förhand den störst sannolika finalisten. Liquid som jag håller högst i grupp B har danskarna dock haft lätt mot historiskt. Med två klara vinter så sent som förra månaden (3-1 och 2-0) och 13 vinster av 14 möjlig 2019 lagen emellan talar sitt tydliga spårk.

För FaZe, som jag för övrigt tror att vi kommer få se i toppen igen i slutet av 2019, ser det dystrare ut. Olofmeister och gänget har gått tungt senaste tiden med 1-9 i matcher vilket är under all kritik. För en vecka sedan blev det dock klart med deras nyaste tillskott Dauren ’Adren’ Kystaubayev, senaste från Gambit, och det ska bli kul att se vad han kan tillföra.

Det är såklart många bra lag och det ska bli kul att se vad lag som Fnatic, som själva säger sig för tillfället ha den bästa stämningen någonsin inom lag, kan åstadkomma.

Här är dock Astralis inte bara ett nummer för stort. 1.66 på ett förhandsspel som Vinnare av eventet känns givet i dagsläget.

Astralis tar även hem IEM Katowice 2019

Vi skrev om det första kvalet i senaste reken och nu bjuder vi på ett långtidsspel i majorn. Ett långtidsspel av rang men det är något jag gillar. Slutspelet avgörs inte förrns mellan den 21 Februari och 3 Mars men tills dess kommer oddset ha sjunkit. Det är svårt att inte berättiga ett odds på 2.37 på ett lag som varit så pass dominanta, när flera av dom tongivande lagen inte är på sin högsta nivå. Vi kommer analyser Majorn betydligt djupare när vi börjar närma oss, men oddset var för bra just nu.

Speltips:

Tips: Astralis Vinnare

Liga: iBUYPOWER Masters IV

Units: 3/5

Odds: 1.66(Bet365)


Tips: Astralis Vinnare

Liga: IEM Katowice 2019

Units: 3/5

Odds: 2.37(Bet365)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *