Ghost vidare i Nordamerikanska kvalet till IEM Sidney 2019

  • Ghost slog Envy i Semin och Luminosity i LB Finalen
  • Starkt momentum för närvarande
  • eUnited vann senaste inbördesmötet med 2-0

Ghost går från klarhet till klarhet

Gårdagens spelGhost gick precis som väntat. Laget har ett otroligt momentum just nu. Efter att Ghost slagit FaZe två gånger om och gjorde en fin insats utöver det i iBUYPOWER Masters inför det här kvalet så har det bara fortsatt i rätt riktning.

Kvällens match lär se ut som gårdagens

Ikväll ställs man alltså mot eUnited. eUnited är såklart ett bättre lag än Envy på dom flesta plan och även om det kommer bli jämnare så lär WARDELL och grabbarna ta denna. Inbördes möten är det jämt, 6-4 till eUnited. eUnited kommer från en tung förlust mot Swole Patrol (1-16, 10-16) där laget blev, snällt sagt, utspelat. Medans kvällens favoriter kommer från en bekväm seger i nattens match mot Luminosity i Lower bracket finalen. Känslan är att man lever vidare på flytet man har, kvällen match är superviktig för laget och efter dom fina prestationerna man har haft hittills så är momentumet starkt och man är i grunden ett bättre lag.

Funfact: Två av spelarna i kvällens match är bröder och spelar i varsitt lag. Kommer lillbror Austin ”Cooper-” Abadir i eUnited ha en chans mot brorsan Ryan ”freakazoid” Abadir?

2 ML får bli kvällens csgo bet!

Speltips:

Tips: eUnited – Ghost

Liga: IEM Sidney 2019

Units: 5/5

Odds: 1.66(Bet365)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *