IEM Sidney 2019 bjuder på två lower bracket Semifinaler ikväll

  • Dags för semifinalerna
  • Två favoriter inför kvällen
  • Envy är inte vad dom en gång har varit

IEM Sidney blir kvällens underhållning

Först ut i IEM Sidney har vi Ghost som tar sig an Envy. En av dom mer självklara spelen på förhand. Ghost kom till det här eventet med en imponerande insats i iBUYPOWER Masters efter att man bland annat slagit FaZe två gånger om. Just nu är man inne i ett bra momentum. Till skillnad från Envy. Envy har varit svårlästa senaste tiden, mest för att man inte har kunnat tolk vart laget är på väg. Kvällens match betyder mycket för båda lagen och Ghost ska inte släppa denna. Lagen har mötts två gånger tidigare vilket har resulterat i två relativt enkla vinster för Ghost.

compLexity tar semifinal 2

Betydligt jämnar match på schemat även om mycket talar för compLexity. Ur ett större perspektiv skulle jag säga att det är 60/40 till compLexity, lagen är så pass jämna och hade inför turneringen relativt lika förutsättningar även om Luminosity har känts svajjiga på senaste tiden. Det som får mig att trycka på bet ikväll är ändå inbördes möten där
compLexity har vunnit 8 av 9 (den ända förlusten kom på övertid) och det är relativt klara vinster. Oddsen är för höga för att inte prova.

Speltips:

Tips: compLexity – Luminosity

Liga: IEM Sidney 2019

Units: 3/5

Odds: 1.72(Bet365)


Tips: Ghost – Envy

Liga: IEM Sidney 2019

Units: 5/5

Odds: 1.53(Bet365)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *