Valiance ställs mot ett övertygande ENCE

Dags för ENCE – Valiance. Men först, såg ni ENCE i den senaste matchen mot WindigoInferno? Dom spelade lugnt, harmoniskt och med ett stort självförtroende, en fröjd att se inom esport.

Valiance har öppnat starkt

Några korta kommentarer inför dagens spel. Först och främst, all kredd till Valiance som slog ut mousesports med en 2-0 vinst. Men frågan är vad mousesports höll på med? Inte för att ta ifrån huNter och gänget någonting men mousesports har verkligen underpresterat. Valiance föll innan dess mot Vitality som jag inte alls håller på samma nivå som ENCE. Valiance är starka individuellt men i den matchen fick vi se hur det går när laget ställs mot ett taktiskt starkt lag.

Och tuffare blir det mot ett stabilt lag som ENCE. Det börjar nästa bli ”tjatigt” men ENCE är på en egen nivå även i denna matchen och det är klasskillnad på lagens grundspel. Spelet i dom två senaste matcherna har verkligen övertygat och jag har svårt att se Allu och grabbarna tappa detta.

Något säger att den här matchen kommer bli tajtare än den senaste mot Windigo, även om jag inte tvivlar på att ENCE hämtar hem detta.

Speltips:

Tips: ENCE ML

Liga: EU Minor – IEM Katowice 2019

Units: 3/5

Odds: 1.44(Bet365)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *