Renegades är storfavoriter när Asia Minor ska avgöras

  • Renegades är #13 i världen
  • Laget signade ”Gratisfaction” från största konkurrenten

Renegades har alla förutsättningar att ta hem Asia Minor

Årets första spel är avgjort och ENCE gick som väntat segrande ur matchen mot ex-Space Soldiers med ett par rundor till godo(16-6). Tyvärr var det aldrig riktigt spännande, dock gjorde nyförvärvet Yaman ’yam’ Ergenekon en betydligt bättre insats en väntat för ex-SS.

Nu över till nästa spel och Asiens kval. Här håller jag Renegades som storfavorit och väljer att spela dom som vinnare av Grupp A. Tyvärr övertygar ingen av dom tre konkurrenterna mig inför nästa vecka.

Ingen riktig utmanare

Vi har Aequus som i kort kan vara nöjda med att ha tagit sig hit, mer än så behöver inte sägas. Sedan har vi CyberZen, absolut inget fel på laget och man kommer till kvalet med god statistik från senaste matcherna och ett gott självförtroende efter att ha tagit hem StarSeries i League Season 7 Asia Qualifier genom att ha besegrat EHOME i Lan-finalen. Tyvärr för CyberZen är det dock en stor skillnad på dom gängen man mött senaste tiden och lag som Renegades som är på en helt annan nivå.

Sist ut är Grayhound och den ända som på något sätt får ses som en utmanare i Grupp A. Till Grayhounds stora nackdel så har Renegades kontrakterat en av Grayhounds absolut bästa spelare, Sean ’Gratisfaction’ Kaiwai, efter att han varit med i laget sedan starten och representerat det Australiensiska laget i över två år. Trotts att laget i grunden är bra (relativt sätt) så har dom onekligen sett svaga ut senaste tiden.

Renegades kommer till kvalet med 6-4 senaste 10 och en imponerande 13:e plats på världsrankingen. 6-4 låter kanske inte superimponerande men det man får ta med sig är att dom spelar mot världens topplag till vardags. Här ställs man mot ett helt annat motstånd. Rutinen, grundspelet och vikten av det här kvalet kommer göra att dom på ett strukturerat sätt kommer lösa detta.

Mycket tyder på att Renegades tar detta och ett odds på 1.72 känns för generöst i det här läget.

Speltips:

Tips: Renegades Vinner Grupp A

Liga: Asia Minor – IEM Katowice 2019

Units: 2/5

Odds: 1.72(Bet365)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *