Red Reserve faller i bitar tills bitarna fallit på plats

  • Red Rerserve har till kvällen match ScreaM och zehN i laget
  • Laget har 8-6-2 Senaste 16 matcherna
  • Individuellt skicklig femma på pappret

Red Reserve har haft det onekligen tufft

Red Reserve, laget som till och med går att köpa aktier i på stockholmsbörsen, har haft en knackig väg framåt och visst har det sett ut som att det svenska laget har varit nära en totalkollaps?

En snabb resume av dom senaste månaderna: RustY ansluter till RR i och med Dreamhack i September. Under samma månad bänkas och lämnar Twist. Månaden efter gör draken entre. I December signar man grux och bänkar i samma veva disco doplan. I början på januari släpper man freddieb och bänkar även hampus. Strax därefter, för att fullborda kaoset, lämnar RustY laget. Och då är frågan, vilka är nu kvar och varför i hela friden väljer vi att lägga ett spel på detta bombnedslag?

Kvar har vi egentligen 3 stjärnor, draken och grux som är med och dosco doplan som tidigare bänkats som nu är tillbaka i femma. Lägg därtill
Adil ’ScreaM’ Benrlitom som dom senaste matcherna spelat med laget och finska Jesse ’zehN’ Linjala direkt från HAVU så ser det inte så illa ut längre. Snarare tvärtom. Det har varit turbulent och linan som ställer upp idag har inte spelat ihop men Red Reserve har gjort det riktigt bra dom senaste matcherna trotts allt. Självklart är det mycket individuell skicklighet på den här nivån och där står laget riktigt starkt inför dagens match.

AGO är kvällens motståndare

I United Masters League, där matchen spelas, ligger man tvåa med 8-6-2 på 16 matcher och ligger därmed före lag som Valiance, Windigo, HAVU och x6tence Galaxy, inte illa för ett lag som spelat helt utan kontinuitet.

Dagens motståndare AGO har däremot haft det tuffare, 4 vinster på 15 möjliga vara en dom senaste 5. Jag tror inte att AGO har vad som krävs när man ställs mot ett så individuellt skickligt RR.

Precis som rubriken lyder så tror jag att bitarna faller på plats tillslut, jag säger inte att det har löst sig för laget men linan man ställer upp med här är riktigt intressant. Insatsen hålls nere men jag tror att Red Reserve kommer ta den här matchen med marginal.

Speltips:

Tips: Red Reserve -1.5

Liga: United Masters League

Units: 2/5

Odds: 2.25(Bet365)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *